IPcamera systemen

Waarom zou u geen camera systeem in u pand willen hebben!!!
De prijs?
Hoe installeer en beheer ik dit?
Allemaal vragen waar wij als ITprovision u wel een antwoordt op kunnen geven.

In ons assortiment zitten goede en betaalbare IPcamera systemen.IPCorderEn wilt het eens uitproberen, dat kan natuurlijk ook. Huren is bij ons geen probleem.

  • IPCorder is een stand-alone NVR-oplossing voor systemen met IP-camera's, met inbegrip van de laatste multimegapixel resolutie camera's. IPCorder definieert een nieuwe generatie van net werk oplossingen, gekenmerkt door eenvoudig gebruik, brede apparaat ondersteuning, compacte afmetingen, laag energie verbruik, betrouwbare werking en een ongeëvenaarde prijs.
    IPCorder biedt 3 systemen aan variërend voor het aansluiten van 8, 24, 48 camera's.

    WebCCTV VMS
  • WebCCTV VMS is een netwerk video-oplossing die geavanceerde functies ondersteunt en een nieuwe betrouwbare en performante dimensie in de beveiligingswereld introduceert.
    WebCCTV VMS is een oplossing die bestaat uit betrouwbare hardware, ondersteund door onsite hardware garantie en een optimaal geïnstalleerd videobeheer en besturingssysteem.
    WebCCTV VMS ondersteunt en werkt met 90% van de netwerk - en 99.9% van de analoge camera’s van alle leidinggevende fabrikanten. Wanneer nieuwe camera’s beschikbaar zijn, dan kunnen nieuwe camera-drivers makkelijk toegevoegd worden.


Heeft u vragen of wilt u een advies? Neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..